bet365.artbetting.co.uk

Login in bet365 αποτελέσματα bonus for new costumers.

 

 

Przystawki / specjalności

 

leaf Tarta figowa z kozim serem 23,-

figi, ser kozi, pesto, konfitura z czerwonej cebuli, ciasto francuskie
podawane na ciepło na zielonej sałacie z dressingiem balsamicznym

 

Ślimaki po burgundzku 27,-

zapiekane w maśle ziołowym (6 sztuk)

 

Bliny z łososiem 24,-

wędzony łosoś podawany na blinach z mąki gryczanej,
creme fraiche, rukoli z salsą z ogórka, mango i pomarańczy

 

Carpaccio wołowe 33,-

polędwica wołowa marynowana w salsa verde, podawana z oliwą
truflową, serem, rukolą i francuską bagietką

 

Krewetki 31,-

krewetki (6 sztuk) zapiekane w maśle ziołowym
podawane z pieczywem i aioli cytrynowym

 

Małże św. Jakuba 37,-

podawane z puree pietruszkowym, figowym chutney i dressigiem balsamicznym

 

Żabie udka 37,-

zamarynowane w ziołach prowansalskich i podawane w złotej panierce 
z aioli cytrynowym

 

Tatar wołowy 33,-

świeżo zmielona wołowina z musztardą dijon, sosem worcesteri tabasco,
podawana z żółtkiem, kaparami, krojoną cebulą i francuską bagietką

 

 

Zupy

 

leaf Zupa cebulowa 14,-

tradycyjny francuski przysmak z grzankami

 

Krem ze szpinaku 14,-

podawany z grzankami ziołowymi i wędzonym łososiem

 

Zupa dnia 13,-

 

 

Podpłomyk

 

z bekonem 21,-

bekon z cebulą, żółtym serem i creme fraiche

 

z krewetkami 27,-

krewetka, kozi ser, pesto, rukola i creme fraiche

 

leaf cztery sery 23,-

cztery sery (pleśniowy, brie, mozzarella i tarty parmezan)
z rukolą i creme fraiche

 

z camembertem 23,-

ser camembert, marmolada z czerwonej cebuli, wędzona szynka,
pomidorki koktajlowe, rukola i creme fraiche

 

 

Naleśniki

(z mąki gryczanej)

z kurczakiem  21,-

kurczak, ratatouille, creme fraiche i szpinak

 

leaf z kozim serem  23,-

kozi ser, pomidor, rukola, serek naturalny i orzechy włoskie

 

leaf z brie  19,-

ser brie, figowy chutney, pomidor, crème fraiche i rukola

 

z łososiem  24,-

łosoś, szpinak, pomidor i creme fraiche

 

 

Makarony

 

Makaron Parisien 31,-

tagliatelle z kurczakiem, szpinakiem i suszonymi pomidorami,
podawane w sosie z serem roquefort

 

Tagliatelle z owocami morza 36,-

makaron tagliatelle podawany z kawałkami łososia, krewetek i kalmar,
kaparami, rukolą, pomidorkami koktajlowymi, pesto i płatkami parmezanu

 

leaf Makaron wegetariański 31,-

tagliatelle z orzechami nerkowca, mieszanką francuskich serów,
suszonymi pomidorami w sosie kremowym z parmezanem, rukolą
i dressingiem balsamicznym

 

 

Sałatki

 

leaf Sałatka z kozim serem  31,-

kawałki ciepłego koziego sera na pieczywie francuskim podawane
z zieloną sałatą, pomidorem, figami, orzechami włoskimi
i dressingiem balsamicznym

 

Sałatka szefa 29,-

kawałki grillowanej piersi z kurczaka, wędzona szynka, pomidor, melon,
żółty ser i oliwki wymieszane z zieloną sałatą, przykryte jajkiem w koszulce
i dressingiem balsamicznym

 

Sałatka z owocami morza 35,-

krewetki, wędzony łosoś i kalmary zmieszane z zielonymi liśćmi sałaty,
ogórkiem, melonem, pomidorkami koktajlowymi, zielonymi oliwkami
i domowym winegretem

 

Sałatka z kaczką  32,-

kawałki konfitowanej kaczki, suszone pomidory, ogórek, pomidor koktajlowy,
melon, gruszka, mix zielonych sałat, i prażony sezam podawane
z dressingiem śliwkowym

 

leaf Sałatka z serem mozzarella  27,-

baby mozzarella, pomidor zwykły i suszony podawane z rukolą,
awokado, orzechami nerkowca, grzankami czosnkowymi i dressingiem pesto

 

 

Dania główne

 

Kurczak Parisien 31,-

filet zamarynowany w ziołach prowansalskich
podawany z ziemniakami gratin, ratatouille i sosem roquefort

 

Konfitowana Gęś 49,-

udo gęsi podawane z ziemniakami puree, grillowanymi warzywami
pieczoną gruszką i sosem winnym z zielonym pieprzem

 

Kaczka a`la Bistrot 53,-

pierś z kaczki marynowana w czerwonym winie i tymianku
podawana z ziemniakami gratin, puree pietruszkowym,
grillowanymi warzywami i sosem winnym z zielonym pieprzem

 

Stek w sosie roquefort 49,-

grillowany rostbef, podawany z frytkami i zieloną sałatą

 

Gicz jagnięca 59,-

podawana z ziemniakami puree o smaku musztardy
dijon, ratatouille i sosem z czerwonego wina

 

Pieczona dorada 47,-

zamarynowana w koperku i pieprzu cytrynowym, podawana z domowymi frytkami,
grillowanymi warzywami i sosem koperkowo-cytrynowym

 

Grillowane Krewetki królewskie 54,-

podawane na puree pietruszkowym z salsą z ogórka, mango i pomarańczy,
rukolą i sosem koperkowo-cytrynowym

 

Świeże małże 39,-

gotowane w sosie z białego wina i śmietany,
podawane z domowymi frytkami lub francuskim pieczywem

 

 

Desery

 

leaf Ciasto czekoladowe Moelleux 14,-

podane na ciepło z lodami pistacjowymi

 

leaf Krem Brulée 13,-

krem waniliowy, delikatnie karmelizowany

 

leaf Tarta cytrynowo-limonkowa 14,-

podawana z lodami waniliowymi

 

leaf Mus czekoladowy  13,-

domowy mus o smaku pomarańczy

 

leaf Gruszkowa tarta Tatin 14,-

skarmelizowne gruszki pieczone na cieście francuskim, podawane na ciepło
z lodami waniliowym i sosem karmelowym

 

leaf Kawowy przysmak 21,-

kawa podawana z mini creme brulee, tartą cytrynowo-limonkową 
i lodami pistacjowymi

 

leaf Naleśniki Suzette 14,-

podawane z kawałkami pomarańczy i lodami waniliowymi

 

leaf Deska Serów 29,-

wyselekcjonowane sery podawane z pieczywem, orzechami i owocami

joomla & wordpress theme